Prodej kanceláře, Liberec, Pražská, 104 m2

Pražská, Liberec - Liberec III-Jeřáb

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK a právního servisu.)

Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Hledáte ideální kancelářské prostory nebo prostor pro ordinaci? Máme pro vás jedinečnou nabídku, která spojuje obě tyto možnosti v jednom. V zastoupení majitele nabízíme k prodeji kancelářský prostor o celkové užitné ploše 104,67 m², situovaný v samotném srdci Liberce. Prostor zahrnuje tři prostorné kanceláře, které mohou sloužit i jako ordinace, a prostornou chodbu, ideální pro využití jako čekárnu. Dále je k dispozici kuchyň a toaleta se sprchou, což zajišťuje komfortní prostředí pro zaměstnance i klienty.

Tento prostor je skutečně výjimečný díky svému originálnímu designu a provedení. Nachází se v rekonstruovaném a pečlivě udržovaném domě, který je připravený k okamžitému využití. Jedním z hlavních lákadel tohoto prostoru je kuchyňský kout a obložení zdí, které byly zhotoveny na míru s důrazem na detail a funkčnost. Tato řešení dodávají prostoru jedinečný charakter a zároveň maximálně využívají dostupnou plochu.

Liberec je město, které spojuje bohatou historii s moderním způsobem života. Centrum Liberce nabízí nepřeberné možnosti kulturního a společenského vyžití, což může být výhodou i pro vaše podnikání. V blízkosti kancelářských prostor se nachází divadla, galerie, muzea, ale také množství kaváren, restaurací a obchodů. To vše vytváří z libereckého centra nejen atraktivní místo k podnikání, ale také skvělou příležitost pro investici do nemovitostí. Výhody umístění v centru města zahrnují nejen snadnou dostupnost veškerých služeb, ale také možnost užít si atmosféru živého města přímo na dosah ruky.

Ulice Pražská, kde se kancelářské prostory nachází, je známou pěší zónou a zároveň hlavní tepnu centra Liberce. Tato unikátní poloha činí z nemovitosti ideální investici pro provozování kancelářských prostor. Jedná se o výjimečnou kombinaci lokality a dispozice, která umožňuje zřídit útulné a produktivní místo pro vaše podnikání.

Pokud zvažujete pořízení prostor pro kancelářské účely, rádi vám pomůžeme s veškerými formalitami a přizpůsobením prostoru vašim potřebám. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a domluvení prohlídky. Jsme připraveni vám přiblížit veškeré detaily této jedinečné nabídky a pomoci vám učinit správné rozhodnutí.

Parametry nemovitosti

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK a právního servisu.
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Pražská, Liberec - Liberec III-Jeřáb
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
104 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Reality Mikeš s.r.o.

Reality Mikeš s.r.o.

Proseč pod Ještědem 79, Proseč pod Ještědem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Stanislav Mikeš

Stanislav Mikeš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu