Prodej bytu 2+1, Nepomuk, Na Vinici III., 72 m2 (ID: 3665866)

Na Vinici III., Nepomuk

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc

(včetně právních a realitních služeb)

Prémioví partneři v Nepomuku

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme prostorný byt 2+1 s lodžií ve 4.NP bez výtahu kompletně revitalizovaného panelového domu v loňském roce. Důkladné zateplení fasády a střechy a instalace fotovoltaických panelů na střechu posunulo energetický štítek do výborné třídy C. Samotný byt prošel kvalitní a vkusnou rekonstrukcí před několika lety včetně stropní tepelné izolace a sádrokartonových podhledů. Náklady na vytápění jsou proto velmi nízké a v létě se byt nepřehřívá, celoročně je zde příjemné klima se stabilní teplotou.  Vytápění zajišťuje domovní plynová kotelna

Výhodou domu je jeho krajní poloha a severním směrem nerušený výhled do lesa. Parkování u domu je též bezproblémové. Už při příchodu k domu získáte pocit, že byste zde chtěli bydlet. Zvlášť když zjistíte, že jsou zde příjemní sousedé a dobře fungující správa domu. Dalším bonusem jsou velice příznivé náklady za služby nastavené s velkou rezervou na 2900Kč včetně zálohy na elektřinu v bytě ve výši 1000Kč. Po vyúčtování podílu na prodeji elektřiny vyrobené z fotovoltaiky na střeše je předpoklad vrácení velkého přeplatku. Též úspora na vytápění díky zateplení se plně projeví až ve vyúčtování za tento rok. Náklady na fond oprav a správu ve výši 2943 Kč jsou vzhledem ke splácené investici do domu též velmi příznivé.

Po vstupu do vlastního bytu se ocitneme ve velkorysé hale (9m2). Z té vedou samostatné dveře do ložnice (19m2) s lodžii (4m2) a obývacího pokoje (20m2). Na ten navazuje kuchyň ve tvaru L (12m2), což jí opticky rozděluje na jídelní a kuchyňský kout. Z jídelního koutu se vchází do koupelny (3m2), kde je sprchový kout 90cm, umyvadlo a pračka. Samostatné WC (0,8m2) je přístupné z haly. K bytu náleží prostorný sklep v suterénu. Celková užitná plocha je cca 63m2(byt) + 4m2(lodžie) + 5,5m2 (sklep)
V domě je navíc společná kočárkárna.
Velkou výhodou bytu je i orientace na dvě světové strany - na jižní stranu je orientována ložnice s lodžií, severním směrem má okna obývací pokoj a kuchyně.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování bez jakýchkoliv investic do budoucna. Je tak vhodný na velmi kvalitní vlastní bydlení nebo k pronájmu. V případě dohody je možné v bytě ponechat kvalitní zánovní vybavení.

Město Nepomuk je klidné místo k žití s kompletní občanskou vybaveností, dopravní obslužností a obklopené přírodou.
Neváhejte se objednat na prohlídkový den tohoto krásného bytu v klidném místě.
V případě potřeby řešit koupi hypotečním úvěrem je ke konzultacím připraven náš zkušený finanční specialista.

Parametry bytu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právních a realitních služeb
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Na Vinici III., Nepomuk
ID
LK148096
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Patro
4. z 4
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Duna House

Duna House

Michelská 300/60, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Ing. Petr Kšír

Ing. Petr Kšír

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Nepomuku (okr. Plzeň-jih)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu