Prodej bytu 1+kk, Praha - Žižkov, Chlumova, 27 m2 (ID: 3666838)

Chlumova, Praha 3 - Žižkov

3 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 395 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Získejte investiční jednotku 1+kk za skvělou cenu. Pokud ji využijete k delším pronájmům, například jako studentské bydlení, lze očekávat výnos kolem 4,3 %. Vaše prostředky tu zhodnotíte také v případě, že podnikáte v krátkodobém ubytování hostů s přibližným výnosem 7 %. Jednotka je samozřejmě použitelná i jako běžný byt.

V činžovním domě, v jehož 1. PP se jednotka nachází, právě vrcholí celková rekonstrukce. Původní budova z konce 19. století se dostane do stavu srovnatelného s novostavbou, aniž by ztratila své historické kouzlo. Součástí oprav je také nový výtah a Smartboxy ve vstupní hale. Kromě toho se revitalizuje sousední ulice Seifertova včetně jejího křížení s ulicí Chlumova, kde stojí náš dům. To znamená, že získáte nemovitost v renovovaném domě s pěkným okolím.

V jednotce je pěkně obložená koupelna s toaletou a sprchovým koutem, na chodbě je přípojka na pračku a v obytné místnosti jsou připravené rozvody na kuchyňskou linku. Podlahové topení, okno s trojskly v hliníkové konstrukci, odolná vinylová podlaha, rekuperace a samostatné měření spotřeb jsou zárukou komfortního bydlení v širším centru hlavního města.

Přímo u domu v ulici Seifertova je zastávka MHD Lipanská, odkud doveze tramvaj vaše hosty na Václavské náměstí za pouhých 6 minut.

Na vycházky do přírody mohou vaši hosté či nájemci chodit do nádherných Riegrovo sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnají snové výhledy na panorama hlavního města.

Poblíž domu se nachází řada restaurací, hospůdek, kaváren, divadlo, potraviny ale i nemocnice a lékárna. Vaši zákaznící tak budou mít po ruce vše potřebné. A pokud zatouží po návštěvě Pražského hradu, vystoupí za 24 min přímo u něj z pražské MHD.

Naše divize BOUTIQ Development řídí obnovu domu, proto vám podrobně zodpovíme veškeré dotazy k průběhu stavby i nabízeným jednotkám. Kontaktujte nás co nejdříve a domluvte si prohlídku, ať se můžete správně rozhodnout.

Parametry bytu

Cena
3 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Chlumova, Praha 3 - Žižkov
ID
03_2024_103_1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
26 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
27 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BOUTIQ Real Estate

Václavské náměstí 773/4, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Zuzana Štafurová

Zuzana Štafurová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu