Prodej rodinného domu, Červené Pečky, 713 m2

Červené Pečky

7 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Červených Pečkách

Informace k domu

Pozemek o výměře 3.568 m2, na kterém se nachází 3 stavby před rekonstrukcí. Dva hlavní objekty fungovaly jako rodinný dům a objekt ubytovacího zařízení. Zastavěná plocha budov je 713 m2, přičemž dvě hlavní jsou dvoupodlažní.

Dle územního plánu se jedná o plochu určenou pro venkovské bydlení s možností využití pro provoz ubytovacího zařízení o kapacitě do 20 lůžek. Celá plocha pozemků je vedena jako stavební, nicméně aktuální zastavěná plocha je již nad rámec regulativ současného ÚP (pro novou výstavbu je povolena max. zas. plocha 250 m2). Stavby jsou řádně vedeny v katastru a nejsou tedy vybudovány na černo, současnou zastavěnou plochu (nově již nepovolitelnou) lze tedy využít zcela legitimně a maximalizovat tak využití daných ploch.

Obec Bohouňovice I těží ze strategické polohy mezi dvěma velkými městy. Kolín i Kutná Hora jsou zhruba stejně vzdálené. Čítá zhruba 150 obyvatel, sousední obec nabízí také pravidelné vlakové spojení. Pokud vás o nabídce zajímá více, rád vám pošlu odkaz s dalšími fotkami a také výňatkem z územního plánu obce.

Parametry domu

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Červené Pečky
ID
26906
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
713 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
3568 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Červených Pečkách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu