Prodej rodinného domu, Planá nad Lužnicí, Strkovská, 390 m2

Strkovská, Planá nad Lužnicí

14 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 69 103 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu a všech poplatků.)

Prémioví partneři v Plané nad Lužnicí

Informace k domu

Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům s rozsáhlým pozemkem v Plané nad Lužnicí, který je ideální investiční příležitostí. Rodinný dům je rozdělen na 3 byty s ročním výnosem 708 000 Kč, přičemž všechny tři byty jsou aktuálně pronajaty spolehlivými nájemníky, kteří zajišťují stabilní a pravidelný příjem.

Dům se nachází v ulici Strkovská, jen 5 minut chůze od vlakového nádraží, odkud se do Prahy dostanete za hodinu a do Tábora za pouhých 5 minut. Tato vynikající dopravní dostupnost velmi zvyšuje atraktivitu pro nájemníky. Ke každému bytu je také k dispozici parkovací stání na oploceném pozemku.

Nemovitost prošla rekonstrukcí, která zahrnuje nové rozvody, fasádu, moderní interiéry, okna, koupelny i vestavěný nábytek. Díky tomu je dům ve skvělém technickém stavu. Kvalitně provedená rekonstrukce vám ušetří starosti s údržbou na dlouhou dobu.

Provoz domu je mimořádně efektivní. Nová studna s moderní bezúdržbovou vodárnou s UV lampami od společnosti Profivoda s.r.o. zásobuje celý dům pitnou vodou a minimalizuje tak náklady na její spotřebu. O vytápění se stará moderní zplynovací kotel Atmos na dřevo, který zajišťuje levné teplo i teplou vodu po celý rok. Tento systém lze snadno upravit na automatický peletovací kotel, což nabízí další úspory a efektivitu.

Dům nabízí tři nadstandardní byty. V prvním patře jsou dva prostorné byty o velikosti 3+kk a ve druhém patře najdete velkorysý byt o velikosti 4+kk a rozloze 130 m² se dvěma terasami. Každý byt má vlastní měřiče energií, což zjednodušuje správu a účtování nákladů. Dům je navíc kompletně podsklepený a poskytuje dostatek úložného prostoru pro nájemníky a kompletní technologii.

Další výhodou je rozlehlý pozemek o rozloze 1 351 m². V současné době se připravuje rozdělení pozemku a část o velikosti cca 850 m² lze následně prodat samostatně jako stavební parcelu za očekávanou cenu 4 500 Kč/m2 nebo zde postavit další dům a zvýšit tak investiční potenciál celé nemovitosti.

Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro každého, kdo hledá bezpečnou a výnosnou investici s dlouhodobou stabilitou.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
14 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a všech poplatků.
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Strkovská, Planá nad Lužnicí
ID
LR19
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
390 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
390 m2
Plocha nemovitosti
1351 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plané nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu