Prodej bytu 4+kk, Pardubice, Na Spravedlnosti, 92 m2

Na Spravedlnosti, Pardubice - Zelené Předměstí

10 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 945 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k bytu

Moderní a nadstandardně vybavený byt 4+kk na Višňovce v Pardubicích hledá nového majitele. Konkrétně se jedná o novostavbu bytového domu Rezidence 1351 z roku 2021. Byt má celkovou podlahovou plochu 92,4 m2, a také 2 balkony (2 x 9,3 m2) a 1 lodžii (4,3 m2), což umožní novému majiteli užívat si výhled a být ve spojení s venkovním světem ze 3 různých světových stran. Součástí prodeje a uvedené ceny jsou dále 4 garážová parkovací stání v přízemí domu, která se nacházejí vedle sebe a je možné všechny obsadit pro parkování Vašich aut a motocyklů nebo si na některém z nich vybudovat třeba chybějící sklep (formou vytvoření klece), zkrátka fantazii se meze nekladou a my sháníme někoho, kdo místa plně využije tak, jako současný majitel.

Vybavení bytu bylo realizováno dle zpracovaných návrhů od designera - od výroby nábytku na míru od truhlářské firmy, přes výběr svítidel až po volbu nábytků. Celý byt tak působí velmi příjemně, moderně s maximálním využitím celé jeho plochy. Většina vybavení zůstane součástí prodeje, takže když se Vám bude líbit tento styl, tak nebudete muset téměř nic vybavovat. Na lodžii v OP a na balkonu v ložnici byla vytvořena krásná podlaha z dřevoplastu. V dětském pokoji a pracovně dodělány předokenní žaluzie na el. ovládání. V každé místnosti byly zhotoveny záclony nebo i závěsy - vše na míru od odborné firmy. V OP a v ložnici dodělána také klimatizace pro ještě větší tepelný komfort. Majitelé si budou chtít odvézt pouze pár věcí, na čemž se domluvíme s konkrétním zájemcem. Topení a voda jsou řešeny dálkově, plyn do bytu přiveden není. Elektřina k dispozici.

Co se týče lokality a občanské vybavenosti - přímo v přízemí domu je mexická restaurace, kam si můžete zajít, když se Vám nebude chtít vařit. Hned v okolí je nově otevřené a vyhlášené bistro a pekárna Višňovka nebo poliklinika Vektor, kde najdete doktory. Dále je zde velká vietnamská večerka na rychlé nákupy, školy, školky, dětské skupinky a spousta dalšího. Na Třídu Míru dojdete za 10 minut chůzí, stejně tak do blízkého parku Vinice, který je lemovaný cestami na Vaše procházky. Nájezd na rychlodráhu směr Hradec Králové je 2 km od domu. Spoustu sousedů odsud dojíždí do Prahy v kombinaci s home office, což dává smysl i vzhledem k tomu, že cena tohoto nadstandardního bytu včetně veškerého příslušenství je rovna hezkému 2+kk v Praze.

Budova je v PENB kategorie B - velmi úsporná, což vede k tomu, že se zde pohybují měsíční poplatky pouze kolem 6000 Kč. Byt byl velmi poctivě udržovaný a tomu odpovídá i jeho výborný stav o kterém se můžete přesvědčit osobně. Pro více informací nebo dohodnutí prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Byt bude volný k nastěhování nejdříve od prosince tohoto roku, konkrétní časovou osu vyřešíme ku spokojenosti Vás i majitele dle konkrétní situace.
Majitel si vyhrazuje právo na výběr kupujícího.

Budu se na Vás těšit! Matěj Dachovský - realitní makléř pro Pardubický kraj.

Parametry bytu

Cena
10 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
6 000
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Na Spravedlnosti, Pardubice - Zelené Předměstí
ID
RD2427
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
110 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
92 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Matěj Dachovský

Matěj Dachovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu