Prodej rodinného domu, Beroun - Beroun-Centrum, Holandská, 146 m2

Holandská, Beroun-Centrum

17 990 000 Kč HYPOTÉKA od 85 735 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Prémioví partneři v Berouně

Informace k domu

Prodej rodinného domu s možností podnikání, ul. Holandská, Beroun - Centrum

Prodej rodinného domu v centru Berouna s možností podnikání

Hledáte ideální místo pro spojení bydlení a podnikání? Máme pro Vás jedinečnou nabídku v centru města Beroun, které bylo nedávno vyhlášeno jako 2. nejlepší město pro život v České republice. Tento rodinný dům kombinuje komfort moderního bydlení s lukrativními komerčními prostory, a je tedy skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít vše na dosah ruky.

Klíčové vlastnosti nemovitosti:


Lokalita: Srdce Berouna – pulzující centrum města nabízí veškerou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti najdete obchody, restaurace a dokonce i vyhlášenou pekárnu přímo naproti domu. A pro milovníky golfu je tu nedaleko oblíbený golfový resort.


Dispozice a plocha: Dům má celkovou užitnou plochu 146 m².

Přízemí: Komerční prostor o velikosti 42 m², který je ideální pro kadeřnictví, nehtové studio, ordinaci lékaře či zubaře, květinářství nebo jiné služby. Nabízí i možnost přespání, což je praktické pro podnikatele. Velká výhoda, že vedle domu se nachází parkoviště pro snadné parkování.

Bytová jednotka: Z druhé strany domu vstoupíte do mezonetového bytu o dispozici 4+kk s plochou 104 m². Světlé a prostorné místnosti nabízejí komfortní bydlení pro celou rodinu. K dispozici je také půdní prostor pro další využití.

Stav: Objekt je ve velmi dobrém stavu, připraven k okamžitému nastěhování a zahájení podnikání.

Cena: 17 990 000 Kč

Budoucnost: Plánované prodloužení metra do Berouna zaručuje zvýšení atraktivity této lokality a hodnoty Vaší investice.

Proč je tento dům ideální volbou?

Spojení bydlení s možností podnikání v centrální a vysoce dostupné lokalitě je snem mnoha podnikatelů. Toto místo nabízí nejen kvalitní bydlení, ale i prostor pro realizaci Vašich podnikatelských plánů. Investujte do nemovitosti, která Vám umožní žít a podnikat v jednom z nejlepších měst v republice.

Zavolejte nám ještě dnes a domluvte si prohlídku této výjimečné nemovitosti. Jsme tu pro Vás, připraveni odpovědět na všechny Vaše otázky a pomoci Vám udělat krok k Vaší vysněné budoucnosti.

Těšíme se na setkání s Vámi.

Parametry domu

Cena
17 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Holandská, Beroun-Centrum
ID
126
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
146 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
63 m2
Plocha nemovitosti
63 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Bareš

Jan Bareš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Berouně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu