Prodej rodinného domu, Břežany I - Chocenice, Chocenice, 124 m2

Břežany I, okres kolín

4 979 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 733 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Břežanech I

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout hezký rodinný dům s užitnou plochou 124 m² na pozemku o výměře 166 m². Dům se nachází v klidné lokalitě nedaleko Kolína, a to v obci Chocenice, která je součásti obce Břežany I.

V roce 2013 provedli předchozí majitelé rozsáhlou rekonstrukci domu, na kterou současní vlastníci vkusně navázali a dům průběžně upravili a dovedli do současného stavu.

V přízemí domu je chodba, pracovna, obývací pokoj, na který navazuje zimní zahrada s kuchyňkou, jídelna, kuchyň, koupelna s WC. V přízemí je také prostorná šatna, ve které je umístěno schodiště do podkroví, kde se nachází velká světlá ložnice a druhá šatna. Dům se prodává částečně vybavený. Součástí domu je dále prostorná půda připravená k dalšímu využití. Dům disponuje menší, ale útulnou zahrádkou, která umožňuje trávit chvíle odpočinku a relaxovat v naprostém soukromí. Zahrádka je přístupná též ze zimní zahrady. Za zahrádkou je samostatná kotelna o rozloze 5,5 m². Nad zimní zahradou je možné využívat terasu (cca 20 m²). Dům je vytápěn kombinovaným kotlem (elektřina/tuhá paliva), zdrojem teplé vody je kombinovaný bojler (120 l). V domě je ústřední topení s radiátory, dále v kuchyni, v jídelně a v koupelně je topení podlahové. Všechny podlahy jsou betonové s keramickou dlažbou. V podkroví je podlaha dřevěná, na povrchu lakované OSB desky. Dům má kompletně nový komín o průměru 160 mm, výšce 7 m a stojí na nové základové desce. Na tento komín je výchozí revizní zpráva. Nová je i střešní krytina Lindab, střešní tepelná izolace, střešní fólie, parotěsná fólie a dvě střešní okna. Výhodou tohoto domu jsou i dva sklepy (10 m² a 7,8 m²), které nabízí zajímavé využití. RD disponuje kamerovým systémem, dále je zde i kabelový internet.

Chocenice leží přibližně 9 kilometrů od centra Kolína, 13 kilometrů od vlakové zastávky v Pečkách a 7 kilometrů od vlakové zastávky v Cerhenicích, odkud jezdí pravidelné přímé spoje do Prahy. Dům leží nedaleko silnice I/38. Dům lze využít k trvalému bydlení či rekreaci v klidné lokalitě se skvělou dojezdovou vzdáleností do Prahy (cca 50 km ) i Kolína.

Vzhledem ke skutečnosti, že není zatím zpracován PENB štítek, uvádíme energetickou náročnost budovy písmenem G.

Doporučujeme osobní prohlídku.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry domu

Cena
4 979 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Břežany I, okres kolín
ID
905671
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
124 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
106 m2
Podlahová plocha
124 m2
Plocha nemovitosti
166 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Septik
Voda
Vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Dana Klementová

Dana Klementová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Břežanech I?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu