Prodej rodinného domu, Psáry, Heyrovského, 118 m2

Heyrovského, Psáry

17 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 068 Kč /za měsíc

(Cena včetně provizi RK, bankovní úschovy a převodu na katastru nemovitostí.)

Prémioví partneři v Psárech

Informace k domu

Hledáte prostorný rodinný dům na okraji Prahy s větší udržovanou zahradou, dostatkem soukromí, bazénem, terasou a prostornou garáží? Pak určitě zbystřete svoji pozornost a podívejte se na tento krásný dům v ulici Heyrovského v Dolních Jirčanech u Prahy.
Exkluzivně nabízíme na prodej samostatně stojící rodinný dům o užitné ploše 198 m2 + garáž + bazén + masážní Whirlpool, na pozemku 1056 m2 v obci Psáry části Dolní Jirčany. Dům je v klidné části obce v zástavbě podobných nových domů s výhledem na okolní zeleň. Dolní Jirčany jsou blízko Pražského okruhu s dobrou dostupností do Prahy.
Stavba domu je od společnosti Canaba a kolaudována v roce 2009.
Dispozice domu je 7+1. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem a s velkými francouzskými okny, které ústí na terasu a na zahradu s bazénem. V přízemí je dále velká kuchyně s komorou a jídelnou, pokoj, menší koupelna se sprchou a s WC. Z prostorné haly po schodech z kvalitního dřeva se dojde do 1. patra. Zde jsou čtyři pokoje a velká koupelna s rohovou masážní vanou, dvěma umyvadly, WC a bidetem. Z pokojů je možno vstoupit na velký balkon ze kterého lze dohlédnout až na Brdské lesy. Dům byl postaven velice kvalitně pod dohledem majitele. Na podlahy byla použita dlažba a dřevěné podlahy z afrického dřeva. Koupelny a kuchyně jsou vytápěny podlahovým topením. Celkové vytápění zajišťují radiátory napojené na plynový kotel. Dům je připojen na veškeré sítě jako je kanalizace, voda, elektřina, plyn. Je také připojen na zabezpečení Jablotron.
U domu stojí samostatná garáž 47 m2 s pracovní místností - dílnou.
Na okrasné zahradě je instalována automatická závlaha. Na terase před domem i na samotné zahradě je velice hezké posezení. Pro relaxaci je zde také vybudován větší bazén a masážní Whirlpool.
V Dolních Jirčanech je veškerá základní občanská vybavenost. Výborná dopravní dostupnost do Prahy nebo k dálnici D1 směr na Brno nebo Plzeň.
Nemovitost je v osobním vlastnictví a lze financovat hypotéčním úvěrem, s jeho vyřízením Vám rád pomůžu.
Podrobnější informace k nemovitostem a termín prohlídky, neváhejte mě kontaktovat.

Parametry domu

Cena
17 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provizi RK, bankovní úschovy a převodu na katastru nemovitostí.
Aktualizováno
21. 9. 2024
Adresa
Heyrovského, Psáry
ID
0201-NP02858
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
198 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
118 m2
Plocha nemovitosti
1056 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha, Podolí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Cuong Nguyen

Cuong Nguyen

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Psárech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu