Prodej rodinného domu, Hora Svatého Šebestiána, 245 m2

Hora Svatého Šebestiána

4 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 875 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hoře Svatého Šebestiána

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízím Vám rodinný rodinný dům v Hoře Svatého Šebestiána s momentální dispozicí 4+1+ garáž a možností vybudování dalšího pokoje v prostorné půdě. Dům je průběžně rekonstruován a k finálnímu dokončení chybí pouze dodělat omítky a vymalovat obývací pokoj a případně udělat fasádu. Vzhledem k tloušťce obvodových zdí není potřeba dům izolovat.
V přízemí naleznete kuchyň, která je prakticky propojena s útulným pokojem, který je pohledově situován do pergoly. V tuto chvíli je využíván pro denní pozastavení a odpočinek. Dále se zde nachází koupelna s vanou a technická místnost.
Po příchodu do prvního patra se nám otevře velkolepý obývací pokoj, který je doslova srdcem celého domu. Místnost je navržena tak, aby nabídla maximální komfort a dostatek denního světla. Kromě toho je zde praktická malá kuchyňka, ideální pro přípravu rychlých jídel nebo jako doplněk k hlavní kuchyni v přízemí, a také druhé WC. V této místnosti je potřeba dodělat zmíněné omítky a vymalovat, následně bude celý prostor vypadat stejně skvěle, jako již dokončená ložnice. Dále zde naleznete již zmíněnou ložnici a dětský pokoj, které jsou již kompletně dokončeny.
Prostor půdy nabízí velkorysý prostor, který lze snadno přeměnit na další obytnou místnost dle vašich představ. Ať už si přejete vytvořit pracovnu, hernu pro děti, nebo další ložnici, možnosti jsou neomezené.
Navíc zde najdete i menší prostor nad půdou, který se nedá nazvat jinak nežli "Trucovnou". Jeho využití je samozřejmě na Vás, mimo skrytého útočiště, pro chvíle soukromí se dá použít na uskladnění těch věcí, které již nikdy nikdo nenajde.
Na domě je hotova většina důležitých úprav a oprav:
Kompletně nové rozvody elektřiny, vody, odpadů, zateplená střecha, instalováno tepelné čerpadlo, vyvložkovaný komín, vybudováno zádvěří a vystavěna nová garáž na jedno vozidlo s dálkově ovládanými elektrickými vraty. Dům je napojen na obecní kanalizaci, což přináší pohodlí a zjednodušuje údržbu.
K domu náleží i krásná, pečlivě udržovaná zahrada s pergolou, vzrostlými tújemi a zahradním domkem, která je dostačujícím místem pro venkovní posezení a odpočinek. Na zahradu je zároveň přístup vraty přímo z ulice. Pod domem je velký sklep o celkové ploše cca 15 m².
V obci je mateřská škola, kadeřnictví, pedikůra, kosmetika, pneuservis, pošta a restaurace. 9x denně jezdí autobus do Chomutova i zpět. Přibližně dvacet minut cesty je do známého Aquaparku v Marienbergu, kam je také možné vyrazit za nákupy. Lokalita nabízí také skvělou možnost bydlení, pokud zvažujete práci v Německém příhraničí.
Tato nemovitost je tak ideální volbou pro rodiny hledající komfortní a prostorné bydlení v klidném prostředí. Přestože dům vyžaduje drobné dokončovací práce, jako celek nabízí výbornou příležitost k vytvoření harmonického domova s nadstandardní užitnou plochou.
Neváhejte a domluvte si prohlídku této jedinečné nemovitosti, která vás jistě okouzlí svým potenciálem i pohodovou atmosférou.

Parametry domu

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
elektřina: 7 500,- | voda: 300,-
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Hora Svatého Šebestiána
ID
00007
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
210 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
111 m2
Podlahová plocha
245 m2
Plocha nemovitosti
399 m2
Plocha zahrady
160 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

FIRMAN BRUNETTI

Na Zámecké 1518/9, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petr Firman

Petr Firman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hoře Svatého Šebestiána?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu