Prodej bytu 2+1, Praha - Záběhlice, Jasmínová, 53 m2 (ID: 3694022)

Jasmínová, Praha 10 - Záběhlice

5 945 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 332 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Praze 10

Stěhovací služby

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+1 o velikosti 53,5 m², který se nachází v klidné ulici v Záběhlicích na Praze 10 s vynikající dopravní dostupností a plnou občanskou vybaveností. Tento byt je v původním stavu, což představuje ideální možnost pro ty, kteří si chtějí vytvořit domov podle svých vlastních představ a potřeb.
V bytě jsou veškeré inženýrské sítě včetně plynu a vytápění je řešeno centrálně.

Dispozice bytu je velmi praktická a nabízí kuchyň a dva samostatné, prostorné pokoje, které poskytují dostatek soukromí. Jeden z pokojů, který je propojen s prosklenou lodžií, dodává prostoru vzdušnost a poskytuje příjemný výhled do okolí.
Koupelna je oddělená od toalety, což přispívá k pohodlí v domácnosti.
K bytu náleží také sklepní kóje, což přidává další úložné prostory.

Tento byt se nachází v lokalitě s vynikající dopravní dostupností, ať už preferujete městskou hromadnou dopravu nebo automobil. V blízkosti naleznete školy, školky, obchody, restaurace i lékařské zařízení, což zajišťuje pohodlný život pro rodiny i jednotlivce. Další výhodou je, že byt není zatížen hypotékou a je k dispozici ihned.

Tato nemovitost nabízí jedinečnou příležitost vytvořit si domov podle svých představ v lokalitě s výbornou občanskou vybaveností. Pro více informací nebo sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
5 945 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Jasmínová, Praha 10 - Záběhlice
ID
0330-NP00121
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Petr Kubačka, MBA

Petr Kubačka, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 10?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu