Prodej rodinného domu, Žatec, Hálkova, 100 m2 (ID: 3694763)

Hálkova, Žatec

3 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 680 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Hledáte ideální místo k sezonní relaxaci či trvalé bydlení? Dovolte mi Vám představit tuto zajímavou nemovitost s nádechem historie a nostalgie.

Nabízíme k prodeji kouzelný objekt, místními známý jako "Perníková chaloupka". V katastru nemovitostí vedena jako „rodinný dům“. Objekt je kompletně zateplený a má též novou zateplenou střechu, což zajišťuje příjemné vnitřní klima v každém ročním období. Dům je napojen na vytápění z Žatecké teplárenské, což poskytuje spolehlivý a finančně výhodný zdroj tepla. Dům je dále napojen na elektřinu včetně 380 V.

Uvnitř domu naleznete koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC a útulnou kuchyni s jídelním koutem, kde si můžete vychutnat společné chvíle s rodinou či přáteli. Dále také dva samostatné pokoje pro odpočinek a soukromí. Jeden z pokojů může sloužit jako ložnice, druhý jako obývací pokoj. Finální využití je čistě na Vašem uvážení. Díky svému designu ve Vás tato nemovitost vzbudí pocit jako v pohádce. Z boku domu se nachází druhý samostatný vstup do technické místnosti společně s další místností, která může sloužit jako dílna či úložný prostor.

K nemovitosti dále náleží rozlehlá zahrada, která nabízí nespočet možností pro relaxaci i aktivní odpočinek. Na pozemku se nachází dům na zahradní nábytek a další stavba, která zahrnuje garáž, chlívky a sklep, což ocení nejen zahrádkáři, ale i kutilové.

Nemovitost se nachází v těsné blízkosti řeky Ohře, která láká k celé řadě volnočasových aktivit, jako je cyklistika, bruslení, pěší turistika, rybaření nebo paddleboarding. Právě proto je ideální volbou pro všechny, kteří hledají klid a relaxaci v krásném prostředí, a zároveň chtějí mít přístup ke všem potřebným vymoženostem moderního života. Přijďte se podívat na tuto jedinečnou chalupu a nechte se okouzlit její atmosférou!

Já se na Vás budu těšit.

Parametry domu

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Hálkova, Žatec
ID
0032-NP08695
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
843 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Ing. Pavel Hassman

Ing. Pavel Hassman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu