Prodej rodinného domu, Žatec, Svatováclavská, 206 m2

Svatováclavská, Žatec

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Žatci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme ke koupi řadový rodinný dům v Žatci Svatováclavská 1322. Dům je částečně podsklepen, má dvě nadzemní podlaží a půdní prostor, vhodný pro vybudování obytné vestavby.
V prvním nadzemní podlaží je vstupní chodba s centrálním schodištěm, které propojuje všechny podlaží. Z chodby je vstup do zahrady. Obytnou část tvoří kuchyně s výhledem do zahrady, obývací pokoj a koupelna s wc.
Ve druhém nadzemním podlaží jsou tři místnosti. Půdní prostor nabízí dostatek místa pro vybudování další obytné části včetně sociálního zázemí. Sklepní prostory jsou vhodné pro uskladnění nejen ovoce a zeleniny ale také pro sezónní věci, sportovní potřeby. Pokud patříte například mezi milovníky vína, v části sklepa si můžete vybudovat útulný vinný sklípek.
Za domem je menší rovinatá zahrada obdélníkového tvaru. Můžete jí využít podle svých představ a potřeb. Možností je opravdu mnoho! Zde jsou některé nápady: pěstování vlastního ovoce, zeleniny nebo květin; venkovní stolování s možností grilování; umístění menšího bazénu nebo vířivky; hrací koutek pro děti či vnoučata; bezpečný prostor pro Vašeho čtyřnohého miláčka.
Dům je z větší části v původním stavu před rekonstrukcí. Před několika lety byla vyměněna střešní krytina, osazena plastová okna a vstupní dveře. Zadní trakt domu je zateplen. Rekonstrukcí prošla i koupelna.
Ulice Svatováclavská je dobrá adresa pro život. Co potřebujete, máte na dosah – školy, školky, obchody i zastávku MHD. Blízko je i do centra města. Nedaleká řeka Ohře je vyhledávaným místem mezi rybáři, stejně tak cyklostezka a upravené okolí nabízí mnoho možností pro Vaše sportovní vyžití i odpočinek.
S případným financováním Vám pomohou naši zkušení hypotečními poradci. Jejich služby jsou pro Vás bezplatné.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, rezervujte si svou prohlídku ještě dnes a objevte, co vše Vám tento dům nabízí!

Parametry domu

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 10. 2024
Adresa
Svatováclavská, Žatec
ID
0032-NP08783
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
206 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX 4 you

náměstí 1. Máje 95/25, Chomutov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 35 lidí

Prodejce

Petr Andrášek

Petr Andrášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Žatci (okr. Louny)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu