Prodej pozemku pro bydlení, Šegotići, Chorvatsko, 900 m2 (ID: 3696667)

Šegotići, Chorvatsko

3 675 750 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o rozloze 900 m² ve vesnici Šegotići na Istrii.
Pozemek se nachází v klidné lokalitě s krásným výhledem na moře a je připraven k okamžité výstavbě. Elektřina a voda jsou již na pozemku, což znamená, že můžete ihned začít s realizací svých stavebních plánů.
Tento pozemek je skvělou volbou pro ty, kteří plánují výstavbu rodinného domu, vily či rekreační nemovitosti v nádherném středomořském prostředí.

Nemovitost v Šegotići nabízí dokonalou kombinaci klidu, přírody a blízkosti moře. Získáte přístup k olivovým hájům, vinicím a překrásným plážím, které jsou typické pro Istrii. Stavební pozemek je již připravený k výstavbě, což šetří váš čas a náklady. Blízkost infrastruktury, dostupnost inženýrských sítí a klidná atmosféra dělají z tohoto místa ideální lokalitu pro bydlení i rekreaci.

Šegotići je malebná istrijská vesnice, známá svým tradičním středomořským životním stylem a nádhernou krajinou. Vesnice se nachází v blízkosti města Pula, což zajišťuje snadný přístup ke všem potřebným službám, včetně obchodů, restaurací a kulturních zařízení. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné prostředí a zároveň chtějí být blízko větším městům a plážím.

Istrie je oblíbenou destinací pro své historické památky, olivové háje a malebné vesnice. Oblast je vyhlášená svými krásnými plážemi, čistým mořem a bohatou nabídkou sportovních a turistických aktivit. Chorvatsko nabízí vynikající podmínky pro investice do nemovitostí, ať už hledáte druhý domov, investiční příležitost nebo rekreační nemovitost.

Proč koupit od Mojenemovitostumore: nákupu nemovitosti. Pomůžeme vám s právním servisem, převodem vlastnictví a zajistíme všechny potřebné dokumenty. Máme širokou nabídku stavebních pozemků, vil a apartmánů v Chorvatsku a rádi vám pomůžeme najít nemovitost, která splní všechny vaše požadavky. S našimi zkušenostmi v oblasti realit zajistíme hladký a bezproblémový proces nákupu.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a sjednání prohlídky!

Parametry pozemku

Cena
3 675 750 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Šegotići, Chorvatsko
ID
F14559
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
900 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu