Prodej pozemku pro bydlení, Zaton, Chorvatsko, 351 m2 (ID: 3696806)

Zaton, Chorvatsko

3 371 550 Kč /za nemovitost
Prémioví partneři

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek ve vyhledávané lokalitě Zaton, poblíž města Zadar, který se nachází v krásné zátoce obklopené zelení a elitními domy. Pozemek má pravidelný obdélníkový tvar a je pouhých 30 metrů od pláže, což z něj činí vynikající místo pro výstavbu luxusní vily nebo rodinného domu na třech podlažích s bazénem. V bezprostřední blízkosti pozemku jsou vilaře a olivové háje, což zajišťuje klidné a přírodní prostředí.

Pozemek má přístupovou cestu, a všechny potřebné sítě, včetně vody a elektřiny, jsou k dispozici v bezprostřední blízkosti.
Zátoka, kde se pozemek nachází, je vybavena menším přístavištěm pro lodě, což je ideální pro milovníky plachtění a vodních sportů. Centrum města Zaton je vzdáleno pouhých 600 metrů, což poskytuje snadný přístup ke všem potřebným službám.

Výhody vlastnictví nemovitosti u moře: Pozemek v Zatonu představuje jedinečnou investiční příležitost díky své výjimečné poloze v blízkosti moře a klidnému okolí s luxusními vilami a olivovými háji. Toto místo nabízí ideální podmínky pro výstavbu soukromé vily s bazénem nebo rekreačního domu, který bude nejen skvělým místem pro relaxaci, ale i atraktivní investicí s možností turistických pronájmů.

Zaton je malebné přímořské městečko, které se nachází nedaleko Zadaru. Je obklopeno zelení a nabízí nádherné pobřeží s čistým mořem. Zaton je oblíbený díky svému klidnému prostředí a blízkosti pláže i historických památek. Město je ideální pro ty, kteří hledají klidné a pohodové bydlení u moře, ale zároveň chtějí být v dosahu městského života a turistických atrakcí.

Chorvatsko patří mezi nejoblíbenější destinace pro nákup nemovitostí u moře díky svému stabilnímu trhu s nemovitostmi, průzračnému moři a krásné přírodě. Oblasti jako Zaton a Zadar jsou vysoce ceněny nejen pro trvalé bydlení, ale i pro rekreační účely a turistické pronájmy. Investice do nemovitostí v Chorvatsku představuje dlouhodobě výhodnou příležitost s vysokým potenciálem růstu hodnoty.

S Mojenemovitostumore vám nabízíme kompletní servis při nákupu luxusních nemovitostí a stavebních pozemků v Chorvatsku. Naše dlouholeté zkušenosti a znalosti trhu nám umožňují najít ideální nemovitost pro vaše potřeby, ať už hledáte rodinný dům u moře nebo investiční příležitost. Zajistíme pro vás bezproblémový průběh koupě a veškerou právní podporu.

Pokud vás tento pozemek v Zatonu zaujal, neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Pomůžeme vám realizovat vaše sny o bydlení u moře v Chorvatsku

Parametry pozemku

Cena
3 371 550 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Zaton, Chorvatsko
ID
F14470
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
351 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Moje nemovitost u moře

Bubenská 122/20, Praha, Holešovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu