Prodej bytu 3+1, Benešov, Na Tržišti, 82 m2

Na Tržišti, Benešov

4 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 352 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Benešově

Informace k bytu

Máte v úmyslu tuto nemovitost začít urychleně využívat a uvítáte okamžitou výpomoc šikovného řemeslníka, který Vám pomůže obratem zlepšit její stav? Neváhejte se na nás obrátit, v základním rozsahu poskytujeme tuto službu pro naše klienty zcela zdarma.
-
Prodej opravdu prostorného bytu v atraktivní přírodní lokalitě Benešovské pahorkatiny.

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt, který je ideální volbou pro ty, kteří touží po cenově dostupném bydlení a zároveň v dojezdové vzdálenosti do Prahy.

Byt 3+1 v osobním vlastnictví je umístěn ve zvýšeném prvním nadzemním podlaží menšího bytového domu. Je v dobrém, průběžně udržovaném stavu.

Benefitem bytu je jeho efektivní dispoziční řešení. Skládá se ze tří prostorných pokojů a kuchyně. Koupelna a toaleta jsou řešeny samostatně. Dostatek úložných prostor Vám poskytne prostorná centrální chodba.

Díky své orientaci je byt velice slunný a světlý. Nabízí se zde možnost změny dispozice na 4+kk. K bytu náleží opravdu rozlehlý sklep.

Vytápění a ohřev vody jsou řešeny ústředně. Internetové připojení zabezpečuje zavedený optický kabel. Další z výhod tohoto bytu jsou jeho nízké provozní náklady. V bytě jsou nainstalována plastová okna.

Cihlový dům byl zkolaudován v roce 1960 a je průběžně udržován. Za domem se rozléhá zeleň se vzrostlými stromy. V minulosti byla realizována výměna stoupaček. K domu je vypracován průkaz energetické náročnosti s kategorií D - méně úsporná.

K vlastnictví jednotky náleží spoluvlastnický podíl na společných částech domu. Majitelé bytů mohou využívat také společnou sušárnu a prádelnu. Parkování je možné přímo u domu. K dispozici je intercom. Vstupní dveře do domu jsou opatřeny elektronickým zámkem s možností otevření prostřednictvím čipů.

Díky svým parametrům a výbornému umístění je tento byt nejen příležitostí pro pořízení si cenově dostupného vlastního bydlení, ale i možnou výhodnou investiční příležitostí.

Město zajišťuje svým obyvatelům veškerý standardní komfort v oblasti státní správy, školství, sportu, kultury a služeb. V blízkém okolí nemovitosti je k dispozici kompletní občanská vybavenost, a to včetně mateřské a základní školy, nemocnice, prodejny potravin, restaurací a kaváren. Toto město je oblíbené především kvůli všudypřítomné zeleni, historickým památkám a sportovnímu zaměření.

V okolí lze využít nespočet příležitostí pro aktivní trávení volného času, například ve formě různých sportovišť, tenisových kurtů, sportovních stadiónů, koupaliště a cyklostezek. V blízkosti se nachází také mnoho zajímavých turistických cílů a naučných stezek.

Benešov má velice strategické umístění. Do Prahy se dostanete pohodlně za 30 minut jízdy autem. Využít lze také pravidelné autobusové či vlakové spoje.

Hlavní výhody tohoto bytu jsou:

1) Rozsáhlá výměra
2) Možnost změny dispozice na 4+kk
3) Výborná dopravní dostupnost

Napište nám zprávu a my Vám obratem odešleme detailní podklady k této nabídce.

- 3D Virtuální prohlídku
- Plánky a výměry
- Důležité dokumenty
- Ostatní informace

Parametry bytu

Cena
4 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Na Tržišti, Benešov
ID
BNT01
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
82 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Salesplan, s.r.o.

Na Hřebenkách 2288/72, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Polách

Petr Polách

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Benešově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu