Prodej vily, Rožnov pod Radhoštěm, Hradišťko, 331 m2

Hradišťko, Rožnov pod Radhoštěm

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + provize RK)

Prémioví partneři v Rožnově pod Radhoštěm

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prvorepublikovou vilu s velkým potenciálem v klidné části Rožnova pod Radhoštěm. Hledáte nemovitost s jedinečným charakterem a obrovskou investiční příležitostí ? Máme pro vás ideální nabídku. Tento samostatně stojící rodinný dům, se nachází ve vyhledávané lokalitě Rožnova a nabízí nespočet možností a využití.
Vila byla postavena v roce 1931 pro místního vysoce postaveného úředníka. Stojí na rozlehlém pozemku s výměrou 1512 m2. Samotná stavba má užitnou plochu 450 m2 a zastavěnou plochu 165 m2, zahrada 1347 m2.
Na objektu již byla zahájena a z velké části provedena rekonstrukce týkající se odstranění původních částí po době životnosti a nahrazení novými dle PD. Nová střešní konstrukce, krytina z kvalitních materiálů - pálené taška Tondach - glazura. Provedena byla také kompletní výměna všech oken za nová, kastlová, splňující nejvyšší kritéria energetické třídy. V nové loftové částí jsou použitá dřevěná eurokna a posuvné dveře. Sklepní prostory byly sníženy včetně nových izolací a upraveny na komfortní výšku. Byly vybudovány 3 nové komíny, vyvložkovány nerezovým komínovým systémem s možností napojení krbových kamen, kondenzačního plynového kotle. V půdních prostorách jsou osazena střešní okna s elektrickým ovládáním a stínícími žaluziemi. Všechny původní omítky byly odstraněny a očištěny na cihlové zdivo.
Na prostorné zahradě jsou provedeny 4 vrty pro tepelná čerpadla pro budoucí vytápění objektu. Nově provedeno připojení na obecní kanalizaci. Pozemek je veden v územním plánu jako plochy smíšené obytné městské. Nemovitost je tedy ideální příležitostí pro ty, kteří chtějí investovat a přetvořit ji na moderní bytové jednotky nebo polyfunkční objekt kombinující komerční využití s bydlením, případně čistě komerční využití například hotel nebo penzion, zubní nebo lékařské středisko.
Nadstandardně rozlehlá zahrada o výměře 1512 m2 nabízí možnost dalšího vybudování jak obslužných budov, vícečetného parkování nebo případně dalšího objektu pro bydlení.
K dispozici je zpracovaná PD a architektonická studie s vizualizací domu ve více variantách.
Technické vybavení:
- kanalizační přípojka
- obecní vodovod
- přípojka plynu
- přípojka elektřiny

Závěrem.
Dle sdělení několika osob z oboru nezávisle na sobě, dům vyzařuje obrovskou pozitivní energii. Opravdu se jedná o velmi klidné a příjemné místo. Pokud hledáte možnost vybudování výjímečného bydlení nebo investiční příležitost, případně rozšíření své podnikatelské činnosti, určitě doporučuji prohlídku tohoto domu.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, + provize RK
Aktualizováno
25. 10. 2024
Adresa
Hradišťko, Rožnov pod Radhoštěm
ID
18351
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
331 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1512 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Bohdan Horňák

Ing. Bohdan Horňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Rožnově pod Radhoštěm?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu