Prodej rodinného domu, Klínec, 133 m2

Klínec

10 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 50 035 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Klínci

Informace k domu

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji novostavbu rodinného domu o velikosti 5+kk+komora+hobby místnost a 2xkoupelna v obci Klínec. Tato novostavba zaujme především svou moderní architekturou a kvalitním provedením, které uspokojí i ty nejnáročnější zájemce.

Užitná plocha domu činí 133 m², což nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Dům je ideální pro větší rodiny, které ocení praktické rozložení prostoru a možnost individuálního přizpůsobení interiéru. S rozlehlým pozemkem o velikosti 428 m² získáte navíc dostatek místa pro relaxaci, zahradničení nebo pro umístění bazénu.

Dům je umístěn v klidné části obce Klínec, která poskytuje příjemné prostředí pro rodinný život. Díky dobré dostupnosti - 20 minut autem i autobusem - zastavka autobusu je 100 m od domu, se pohodlne dostanete na Smíchov, kde naleznete vše potřebné, od školy až po nákupní centra.

Výhodou je i blízské golfové hřiště, husté lesy jako stvořené pro procházky a výlety i kompletní občanská vybavenost.

Prohlídky jsou možné po předchozí domluvě. Pro více informací o této nemovitosti nebo sjednání prohlídky nás prosím kontaktujte nebo vyplňte níže uvedený formulář, rádi Vám pomůžeme.

Parametry domu

Cena
10 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 10. 2024
Adresa
Klínec
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
133 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
428 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Lucie Micková, MBA

Ing. Lucie Micková, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Klínci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu