Pronájem bytu 2+kk, Brno - Líšeň, Koutného, 39 m2 (ID: 3713556)

Koutného, Brno, Líšeň

13 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(měsíční poplatky 5 741 Kč)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

PRONÁJEM PĚKNÉHO BYTU 2+KK V BRNĚ LÍŠEŇ

Nabízíme Vám pronájem moc pěkného bytového bytu o dispozici 2+kk, který se nachází v Brně– Líšni, na ulici Koutného. Bytová jednotka je umístěna ve čtvrtém podlaží čtyřpodlažního domu, který v posledních letech prošel revitalizací. Dům je nyní zateplen, v bytě jsou platová okna a celkově nemovitost působí příjemným dojmem.
Byt je plně vybaven nábytkem, ale v případě zájmu, je možné po dohodě nábytek vystěhovat. V případě, že byt bude potřebovat nájemce mít vymalovaný, bude k dispozici 5. listopadu 2024, v případě, že nájemce bude potřebovat byt k dispozici od 1. listopadu 2024, dostane slevu na prvním na nájemném na vymalování bytu.
Celková plocha bytu činí cca 39 m².
Dispozice:
Za vchodovými dveřmi se ocitneme na velmi prostorné vybavené chodbě (cca 6,5 m²), ze které je vstup do všech místností v bytě. První pokoj (cca 8,5 m²), který nyní slouží jako ložnice, je vybaven dvojlůžkem, nočním stolkem, menšími skříňkami a televizí. Dále je zde vybavená koupelna s WC (cca 4 m²) s WC, sprchovým koutem a pračkou. Hlavní dominantou bytu je pokoj s kuchyňským koutem (cca 18,5 m²).
K bytu náleží sklepní kóje o výměře cca 1,5 m².
Měsíční poplatky:
Nájemné činí 13.900, -Kč měsíčně.
Služby činí 5.741, -Kč měsíčně pro dvě osoby. Poplatek za služby obsahuje zálohu na elektřinu v bytě ve výši 1.460, -Kč, zálohu na teplo ve výši 2.130, -Kč, zálohu na ohřev vody ve výši 903, -Kč, zálohu na vodné stočné ve výši 890, -Kč, zálohu na společnou elektřinu ve výši 35, -Kč, zálohu na úklid ve výši 88, -Kč, poplatek za rozhlas a televizi ve výši 180, -Kč a poplatek za komunální odpad pro jednu osobu ve výši 55, -Kč.
Zálohy jsou vyúčtovatelné a po dalším vyúčtování se počítá s jejich snížením.
Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 19.700, -Kč.
Byt je vhodný maximálně pro 3 osoby.
Majitel má právo výběru nájemce.
Více informací naleznete na našich webových stránkách.
Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo emailu.

Parametry bytu

Cena
13 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 5 741 Kč
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Koutného, Brno, Líšeň
ID
crg-n-0201-24
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
39 m2
Vybaveno
Ano
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Michaela Šopíková

Michaela Šopíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu