Pronájem bytu 2+kk, Brno, Křivánkovo náměstí, 38 m2

Křivánkovo náměstí, Brno-Žebětín

13 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně parkovacího stání pro jedno auto + paušální úhrada za služby a energie (voda, topení, elektřina, Wi-Fi a TV) 4.000,- Kč)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

Hledáte dlouhodobé bydlení a chcete se stěhovat pouze s Vašimi osobními věcmi? Tak právě pro Vás je ideální tento podnájem kompletně zařízeného podkrovního bytu v dispozici 2+kk na Křivánkově náměstí v Brně-Žebětíně.

Jedná se o kompletně zrekonstruovaný byt o výměře 38 metrů čtverečních, který se nachází ve 3.NP cihlového domu s výtahem. Byt se skládá z kuchyně, která je spojená s jídelnou a obývacím pokojem, je vybavena šatní skříní, předsíňovou skříní s botníkem, kuchyňskou linkou se všemi spotřebiči (lednice s mrazákem, trouba, dvouplotýnková varná deska, digestoř a mikrovlnná trouba), jídelním stolem s židlemi, sedací soupravou, konferenčním stolkem a komodou s menší TV. Z kuchyně je přístupná samostatná ložnice, kde jsou nyní dvě jednolůžkové postele, které lze po domluvě odvést a můžete si tak ložnici zařídit podle svých vlastních představ. Koupelna společně s WC je přístupná také z kuchyně a je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, WC i pračkou. Byt bude kompletně nově bíle vymalovaný.

V ceně podnájemného je internet, televize a možnost využívání bazénu a terasy s posezením, která se nachází v areálu. K dispozici je i prádelna s několika pračkami a sušičkami. Parkování pro jedno auto přímo v uzavřeném areálu je také v ceně podnájemného.

Měsíční podnájem činí 13.500,- Kč + paušální úhrada za služby a energie (voda, topení, elektřina, Wi-Fi a TV) činí 4.000,- Kč. Vratná jistota činí dva měsíční podnájmy tj. 27.000,- Kč (možnost rozložení na dvě splátky). Provize za zprostředkování je 17.500,- Kč (+ DPH 21 %). Byt je k nastěhování od 01. listopadu 2024. Upozorňuji, že dáváme pouze Podnájemní smlouvu.

V bezprostřední blízkosti bytu naleznete veškerou občanskou vybavenost. Zastávka autobusu Křivánkovo náměstí 52 (přímé spojení na Mendlovo náměstí) a 51 (přímé spojení do Nemocnice Bohunice, přímo vedle Univerzitního kampusu) se nachází cca 2 minuty chůze. Je zde i možnost podnajmutí garážového stání.

V případě dalších informací či osobní prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Parametry bytu

Cena
13 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně parkovacího stání pro jedno auto + paušální úhrada za služby a energie (voda, topení, elektřina, Wi-Fi a TV) 4.000,- Kč
Aktualizováno
24. 10. 2024
Adresa
Křivánkovo náměstí, Brno-Žebětín
ID
13672
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
38 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
38 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Výtah
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Vendula Hanusová

Vendula Hanusová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu