Pronájem chaty, Žár, 80 m2

Žár

8 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie)

Prémioví partneři v Žáru

Informace k domu

Nabízíme pronájem krásné samostatně stojící chaty, která prošla v roce 2020 kompletní rekonstrukcí. Chata stojí na prostorném oploceném pozemku o rozloze 2 000 m², je vkusně a útulně zařízená, ideální pro rodiny či skupiny přátel, kteří hledají klid a soukromí.
Popis objektu: V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj propojený s jídelnou a plně vybavenou kuchyní. Kuchyňská linka zahrnuje sklokeramickou varnou desku, troubu, mikrovlnnou troubu, lednici s mrazákem, rychlovarnou konvici a potřebné nádobí. U jídelního stolu se pohodlně usadí až 8 osob. Obývací pokoj nabízí pohodlnou sedací soupravu, která může sloužit jako extra lůžko pro jednu osobu, konferenční stolek, LCD TV a krbová kamna pro vytápění. V přízemí je také koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.
V podkroví najdete centrální ložnici s manželskou postelí, jednolůžkem a rozkládací pohovkou, která poskytuje další lůžko pro dvě osoby. Ložnice má přístup na krytou terasu s výhledem do zahrady, ideální pro relaxaci. Chata je vytápěna lokálními krbovými kamny.
Exteriér: Hosté mohou využívat prostornou zahradu, která je oplocená a nabízí mnoho možností pro venkovní aktivity. K dispozici je kryté posezení na terase, zahradní nábytek, přenosný gril a druhé posezení uprostřed zahrady. Parkování je zajištěno přímo na pozemku pro dvě auta.
Lokalita a aktivity: Chata se nachází na polosamotě v jižních Čechách, v klidném prostředí obklopeném lesy a rybníky, což zajišťuje naprosté soukromí a klid. V okolí je jen několik dalších objektů, což z místa dělá ideální destinaci pro odpočinek a pobyt v přírodě. Okolí je perfektní pro pěší turistiku, cyklistiku, koupání, rybaření a objevování historických památek. V blízkosti se nacházejí hrady Nové Hrady (4 km) a Žumberk (5 km), zámky v Třeboni a Hluboké nad Vltavou (oba 28 km) a historické město Český Krumlov (40 km), které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO.
Vzdálenosti a vybavenost:
• Potraviny, restaurace a supermarket (Nové Hrady) – 4 km
• Nejbližší rybníky – 300 m a 500 m
• Rekreační rybník Žár – 3 km
• Krytý bazén (Gmünd, Rakousko) – 18 km
• Lyžařský vlek Hojná Voda – 13 km
• Lyžařské středisko Karlstift (Rakousko) – 39 km
Tato útulná chata je ideálním místem pro všechny, kteří hledají klidný pobyt v přírodě s možností celoročního pronájmu.

Parametry domu

Cena
8 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie
Náklady na bydlení
elektřina: 0,- | voda: 0,- | teplo: 0,-
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Žár
ID
CB240920
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
348 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Voda
Místní zdroj vody
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Eva Kubátová

Eva Kubátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu chat v Žáru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu