Pronájem chalupy, Žár, 100 m2 (ID: 3680002)

Žár

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Žáru

Informace k domu

Nabízíme pronájem volně stojící rekreační chalupy, která zajišťuje dokonalé zázemí pro odpočinek po celý rok. Chalupa je situována téměř na samotě, jen se dvěma vzdálenými sousedy, 4 km západně od města Nové Hrady a 20 km od Českých Budějovic.
Popis objektu: Vstup do chalupy vás zavede přes chodbu do útulného obývacího pokoje s pohodlnou sedací soupravou, televizí, jídelním stolem a tradičními kachlovými kamny. K dispozici je otevřená kuchyňka vybavená sklokeramickou varnou deskou, lednicí a varnou konvicí. V přízemí se také nachází koupelna se sprchovým koutem a toaletou.
V patře jsou dvě prostorné ložnice. První ložnice nabízí manželské lůžko a dvě samostatné postele, druhá ložnice má čtyři samostatné postele. Vytápění je zajištěno kachlovými kamny na dřevo.
Exteriér: K chalupě patří neoplocená zahrada, terasa s venkovním nábytkem a ohništěm. V okolí chalupy je nádherná příroda – lesy, rybníky a výhled do okolní krajiny. Jedná se o velmi klidné a soukromé místo, kde vás neruší nic jiného než zpěv ptáků a občasná návštěva zvěře.
Lokalita a aktivity: Chalupa se nachází v nádherné oblasti jižních Čech, nedaleko hranic s Rakouskem. Okolí je ideální pro pěší túry, cyklistiku, rybaření a koupání. V blízkosti najdete řadu historických památek, například hrady Nové Hrady (4 km) a Žumberk (5 km), nebo zámky v Třeboni a Hluboké nad Vltavou (oba 28 km). Český Krumlov, městská památková rezervace s krásným zámkem, je vzdálen 40 km.
Vzdálenosti a vybavenost:
• Potraviny, restaurace a supermarket (Nové Hrady) – 4 km
• Nejbližší rybníky – 100 m a 500 m
• Rekreační rybník Žár – 3 km
• Další přírodní koupaliště a krytý bazén (Gmünd, Rakousko) – 18 km
• Lyžařské středisko Hojná Voda – 13 km
• Lyžařské středisko Karlstift (Rakousko) – 39 km
Tento jedinečný objekt vám nabídne klid, soukromí a možnost aktivně trávit čas v přírodě po celý rok.

Parametry domu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Žár
ID
CB-240911
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
500 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Voda
Místní zdroj vody
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo SORENT-CB s. r. o.

SORENT-CB s. r. o.

Lannova tř. 14/9, České Budějovice 6

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Eva Kubátová

Eva Kubátová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu chalup v Žáru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu