Prodej bytu 3+1, Benešov, Pod Karlovem, 77 m2

Pod Karlovem, Benešov

7 190 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 265 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Benešově

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka prodeje nového, doposud nebydleného bytu o dispozici 3+1 s lodžií, parkovacím stáním a sklepem v Benešově, ul. Pod Karlovem. Byt je umístěn v 1. NP novostavby bytového domu zkolaudovaného v roce 2023.

Byt o celkové výměře 92,17 m2 (vnitřní plocha – 77,28 m2, lodžie – 7,48 m2) je vyřešen velmi prakticky a tvoří jej: obývací pokoj, kuchyně s oddělenou spíží, 2x ložnice, vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. Z obývacího pokoje je možný vstup na lodžii, která je orientována na jihovýchod, pokoje pak mají orientaci na jih, východ a sever. V obytných místnostech je na podlaze položen vinyl, v předsíni, koupelně a na WC je pak dlažba. Měsíční poplatky za byt jsou ve výši 1.500,- Kč + zálohy na elektřinu a plyn. Vytápění a ohřev TUV zajišťuje vlastní plynový kotel v bytě. Topení je v celém bytě podlahové a v koupelně je přídavný topný žebřík. K bytu náleží velmi prostorný sklep (7,41 m2) v suterénu domu, který je, stejně jako byt, opatřen elektronickým zabezpečovacím zařízením. Součástí ceny pak je také venkovní parkovací stání.

Bytový dům se nachází blízko centra okresního města Benešov. V místě je kompletní občanská vybavenost dostupná autem, MHD i pěšky. Vedle celé škály služeb a obchodů nabízí lokalita snadno dostupné volnočasové aktivity pro celou rodinu, ordinace lékařů a péči dostupnou v okresní nemocnici, mateřské školky, školy i vyhlášené gymnázium.

Hypotéka možná, rádi zařídíme.

Parametry bytu

Cena
7 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Pod Karlovem, Benešov
ID
00570
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
84 m2
Patro
1. z 3
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
77 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 26 lidí

Prodejce

Alžběta Brilová

Alžběta Brilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Benešově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu